MIROM ROESELARE werft aan: Afdelingshoofd Exploitatie (master)

Je functie:
In deze gevarieerde en verantwoordelijke functie geef je leiding aan een team van 3 diensthoofden en vorm je een belangrijk klankbord voor het oplossen van complexe technische problemen.

Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de verbrandingsinstallatie, kijkt in dit kader continu uit naar innovatieve ideeën en technieken en verdiept je in de milieuwetgeving. Bovendien sta je in voor het opstellen, uitvoeren en opvolgen van de onderhoudsplanningen van de installatie en leid je alles in goede banen. Ten slotte speel je tevens een belangrijke rol bij overheidsopdrachten en maakt het vervullen van administratieve taken deel uit van jouw takenpakket.

Je profiel:
Je bent in het bezit van een masterdiploma elektriciteit, elektronica, meet- en regeltechniek of elektromechanica en kan als ingenieur terugvallen op een zeer uitgebreide technische kennis.

Naast jouw sterke analytische skills, beschik je over het uitgesproken talent om een team aan te sturen en te motiveren en getuig je van een goed organisatievermogen. Ten slotte komen ook jouw administratieve vaardigheden en zin voor nauwkeurigheid alsook jouw goede kennis van de Engelse taal jou in deze functie goed van pas.

Ons aanbod:

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding
  • Glijdende werktijden

Interesse?

Stuur jouw cv en motivatiebrief samen met een kopie van het vereiste diploma naar naar jon [dot] delaere [at] mirom [dot] be of MIROM Roeselare, t.a.v. Jon Delaere, Oostnieuwkerksesteenweg 121, 8800 Roeselare. De aanwervingsvoorwaarden en bijkomende info kan je ook verkrijgen via 051/26 03 16.

Terug naar de vacatures