Activiteiten in de MIROM regio:         

29 april
8u - 13u
Grote Markt, Menen Infostand tijdens de Bloemen- en Hoevemarkt
1 mei
8u - 18u
Deken Jonckheerestraat, Wevelgem Infostand tijdens de jaarlijkse Bloemenmarkt (Tuin- en hobbysalon)

13 mei
14u - 17u30

AVEVE Wervik, Kruisekestraat 232, Wervik Themadag over kruiden.
28 mei
14u - 18u
Kasteelpark, Zwevezele

Demostand tijdens Dag van het Park: compostmobiel met alle

info rond composteren en kringlooptuinieren.

3 juni
9u - 11u
Recyclagepark, Hille-Zuid 13, Wingene Demostand over composteren in vaten en bakken, milieuvriendelijk maaibeheer, natuurlijke afsluitingen, kippen, bijenhotel en compostgebruik in de moestuin. 
4 juni
10u - 17u
Park Mariënstede, Ridder-Janlaan 1A, Moorslede Eco-tuindagen i.s.m. Velt. Bezoek de tuin van de Mariënstede en twee aangrenzende tuinen. Maak kennis met de moestuin, de composthoek en vele andere initiatieven rond 'red de restjes'.
10 juni
9u - 12u
Recyclagepark, De Linde 14, Staden Demostand op het recyclagepark met info rond thuiscomposteren, afzeven van compost en gebruik van compost in de moestuin.
10 juni
9u30u - 14u
Recyclagepark, Atelierstraat 21, Torhout Demostand op het recyclagepark over thuiscomposteren, kippen, grasbeheer, verwerking snoeihout, hakselen, bodembedekkers en voedselverspilling (met gratis proevertje).
10 juni
13u30 - 16u30
Site Wallemeers, Roeselare We maken er een namiddag van voor de buren en de gebruikers en doen een oproep naar alle Roeselaarse inwoners om er te leren composteren en tuineren.

10 juni

10u - 16u

Recyclagepark, Nijverheidsstraat 6, Koekelare Kom langs bij de compostmobie en ontdek diverse tips om te kringlooptuinieren in je eigen tuin. Onder de aanwezigen wordt een compostvat verloot.

17 juni

10u - 15u

De Gulleboom (lagere school), Poststraat 20, Gullegem Geefplein met stand: red de restjes en tips om te voorkomen dat je afvalzak vol zit met etensresten of bedorven producten. We laten je ook graag proeven van wat je kan maken met keukenrestjes.

18 juni

9u30 - 11u30

't Goed ter Heule, Dronckaertstraat 665, Lauwe Ontmoet onze kringloopkrachten tijdens het Bourgondisch bio-hoeve-ontbijt
24 juni
9u30 - 11u30
Recyclagepark, Industriestraat 9, Langemark Infostand rond diverse thema's van kringlooptuinieren. Kom in ons kringloop-café gezellig een tasje soep drinken terwijl je wat uitleg krijgt over composteren en het gebruik van compost, ecologisch tuinieren, vaste planten, het verwerken van voedselrestjes, kippen... I.s.m. Velt Westland.

25 juni

10u - 18u

Tuin van fam. Logghe - Devos, Bescheewegestraat 38, Kortemark Ontmoet de kringloopkrachten tijdens deze Open Tuin (i.s.m. Landelijke Gilden en Vlaco)

25 juni

10u - 18u

Tuin van fam. Dessein - Glorieux, Arkemolenstraat 1, Dadizele Ontmoet de kringloopkrachten tijdens deze Open Tuin (i.s.m. Landelijke Gilden en Vlaco)

Alle activiteiten vind je ook terug op www.kringloopweekend.be