VAN 8 TOT 29 augustus (afgerond)

De werken in de Noordstraat tussen de Adriaen Willaertstraat-Desiré Mergaertstraat en de Sint-Amandsstraat zijn afgelopen. Er werden leidingen gelegd die later zullen lopen door de Kokelaarstraat. Op zaterdag 27 augustus kreeg het deel van de Noordstraat waar er gewerkt werd een toplaag asfalt. Die laag asfalt moest door het warme weer iets langer drogen dan gebruikelijk. Daarom werd de Noordstraat pas op maandag 29 augustus in de namiddag weer helemaal vrijgemaakt voor alle verkeer.

  • Tot maandagochtend was geen doorgaand verkeer mogelijk vanaf de werfzone in de Noordstraat tot aan de Sint-Amandsstraat én vanaf het kruispunt van de Kokelaarstraat en de Noordstraat. Ook geen fietsverkeer vanaf het fietspad naar en van het Noordhofpark.
  • Aan de werfzone, ter hoogte van de huisnummers 110 en 130 in de Noordstraat, waren de woningen en handelszaken alleen te voet toegankelijk. Parkeerplaatsen en garages zijn niet toegankelijk met de wagen.
  • Hinder om te parkeren voor:
    • Alle bewoners/handelaars van de Noordstraat vanaf de Adriaen Willaerstraat tot aan de Sint-Amandsstraat. In de Noordstraat was er vanaf de Adriaen Willaertstraat en de Desiré Mergaertstraat tot aan de werfzone tijdelijk tweerichtingsverkeer.
  • Omleiding: via de Adriaen Willaartstraat, Hugo Verrieststraat en de Sint-Amandsstraat