18
apr
2024
19
30

Wil je minder groente- en fruitafval in je restafvalzak? Dan kan composteren een oplossing zijn. Je kan al je groente- en fruitafval er kwijt in een compostvat, zoals schillen, doppen, loof en bladeren. Ook (verwelkte) bloemen, snoeisel en mest van planteneters kunnen er in. 

Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in je tuin? En dat je compost zelf kan produceren door uw groente,- fruit- en tuinresten thuis te composteren? Je tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur, je bespaart er zelfs geld en afval mee.

Overweeg je om te starten met composteren, maar weet je niet meteen hoe je er aan begint? Ben je benieuwd naar wat er wél en wat niet in compostvat of -bak kan en hoeveel afvalzakken je op een jaar kan uitsparen? Of ben je al gestart, maar zit je nog met enkele vragen? Dan kan je inschrijven voor deze online infosessie op donderdag 18 april. De infosessie neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Deelname is gratis en makkelijk van thuis uit te volgen via je pc of laptop.

Inschrijven: