25
mei
2023

De zomer komt er aan en daarmee ook een hopelijk goedgevulde agenda van feestjes, fuiven & festivals. Maar de tijd dat er daar gegooid werd met plastic wegwerpbekertjes, ligt achter ons. Nefast voor het milieu en... verboden. Vanaf 15 juni is het verboden om drank aan te bieden in 'recipiënten voor eenmalig gebruik'. In enkele specifieke situaties kan nog een uitzondering worden toegestaan als de organisator daarvoor op tijd de nodige maatregelen treft.
Herbruikbare bekers bieden gelukkig een antwoord. Mirom ondersteunt de verenigingen uit onze regio graag door deze aan te bieden. Aan een correcte prijs, met advies en ondersteuning en... met een mooie korting. Zo gebruik je enkel wat je nodig hebt, en hoef je zelf geen voorraden aan te kopen of te stockeren.

3 redenen waarom herbruikbare bekers een goed idee zijn:

  1. Betaalbaar (en nu met korting): Het huren van HBB is niet gratis, maar onze tarieven zijn correct en worden berekend op de reëele kost. Mirom rekent geen winst mee in de huurprijs. We geven je bovendien advies omtrent waarborg en recuperatie en momenteel geldt er nog een korting van 50% op de eerste twee bakken op je aanvraag!
  2. Logistiek eenvoudig (en geen afwas): Het aanvragen van een voorraad HBB kan eenvoudig op de website van Mirom. Je vult je gegevens in en kiest welke bekers je wenst en hoeveel. Vervolgens zetten wij alles tijdig voor je klaar en kan je de bekers voor jouw evenement bij Mirom komen ophalen. Nadien breng je de bekers terug en laten wij ze professioneel reinigen.
  3. Ruime keuze & voorraad: Gewoon een fuif met pintjes en frisdrank? Dan volstaan onze standaard bekers (25 of 33 cl) vaak. Maar misschien zijn echt pilsbekers aangenamer voor een pintje? Of misschien serveer je ook wijn, cava of koffie op je evenement? Dan kan je bij ons ook speciale bekers huren. We hebben van alle types een ruime voorraad, maar wacht niet te lang met reserveren als je zeker wil zijn.

Ben je overtuigd? Of heb je nog wat meer info nodig?