13
jan
2023

In december organiseerden we de derde editie van ons examen, een eindejaarsquiz met 20 meerkeuzevragen bedoeld voor alle inwoners van de 12 gemeenten van MIROM Roeselare. Heel wat mensen namen deel, maar de vragen waren niet van de poes. Slechts een kwart van de deelnemers haalde minstens 16/20 en maakte dus kans op een van de mooie prijzen. Toch scoorden de meeste mensen zeker meer dan behoorlijk. Van de meeste vragen kon je bij twijfel het goeie antwoord ook makkelijk terugvinden op onze website.  

Ons hoofddoel blijft natuurlijk dat de deelnemers er iets van opsteken en dus kon je na je deelname checken waar je eventueel een fout maakte. Je kreeg er ook wat duiding over het juiste antwoord. Ben je nieuwsgierig naar alle juiste antwoorden, of wil je nog eens checken waar je misschien fout zat? Dan kan je via deze link de quiz nog eens doen. Na afloop kan je dan je score bekijken én krijg je duiding over de juiste (en foute) antwoorden. 

De 5 vaakst gemaakte fouten

Op enkele vragen gingen er opvallend veel mensen in de fout. Daarom lichten we deze voorbeelden er nog eens uit:

De 15 winnaars van deze quiz zijn intussen bepaald en worden persoonlijk verwittigd. Maar de top 5 geven we jullie graag eens mee: 

  1. Karin D. uit Roeselare
  2. Rudi V. uit Wingene
  3. Katrien V. uit Roeselare
  4. Filip W. uit Torhout
  5. Els A. uit Roeselare

Blijf MIROM Roeselare intussen vooral volgen, want ook in  2023 gaan we regelmatig een quizje organsiren.