Examen: winnaars en de juiste antwoorden

13
jan
2023

In december organiseerden we de derde editie van ons examen, een eindejaarsquiz met 20 meerkeuzevragen bedoeld voor alle inwoners van de 12 gemeenten van MIROM Roeselare. Heel wat mensen namen deel, maar de vragen waren niet van de poes. Slechts een kwart van de deelnemers haalde minstens 16/20 en maakte dus kans op een van de mooie prijzen. Toch scoorden de meeste mensen zeker meer dan behoorlijk.

Stefaan Van Coillie voorzitter MIROM Roeselare

03
jun
2022

Tijdens de algemene vergadering van afvalintercommunale MIROM Roeselare werd donderdagavond 2 juni een opvolger aangeduid voor Henk Kindt. Henk Kindt, die - conform de bestuursafspraken - eerder ook al stopte als schepen in Roeselare, geeft de fakkel door aan de  nieuwe voorzitter Stefaan Van Coillie uit Oekene. Hij werd in januari schepen in Roeselare en is onder meer bevoegd voor afval en netheid.

Meiboom geplaatst op nieuwbouw

08
mrt
2022

Dinsdagmiddag is de 'meiboom' geplaatst op het dak van de nieuwbouw van MIROM Roeselare. Dat is een traditie in de bouw, op het moment dat het hoogste punt van een project is bereikt. De architecten, aannemers en vertegenwoordigers van MIROM Roeselare maakten van de gelegenheid gebrik om het glas te heffen en de werf eens te bekijken. En om deze koude maar stralende dag uiteraard ook te genieten van het uitzicht. 

Pagina's