Mondmasker op het recyclagepark?

14
jun
2021

UPDATE 28/06  De voorbije dagen werden er versoepelingen doorgevoerd en is de mondmaskerplicht op sommige plaatsen niet langer verplicht. Dat is bijvoorbeeld het geval op parkings en in sommige winkelkernen. Op het recyclagepark is het dragen van een mondmasker verplicht voor situaties waarin de onderlinge afstand van anderhalve meter niet kan gerespecteerd worden. Dit is het geval voor parkwachters én bezoekers. 

Niét naar het recyclagepark gaan, zo doe je dat

27
apr
2020

De sluiting van de recyclageparken naar aanleiding van de coronacrisis zorgde voor enkele misnoegde reacties. En eens ze weer opengingen was en is het er vaak erg druk. Nochtans werden heel wat afvalsoorten (restafval, PMD, papier & karton) onverminderd aan huis opgehaald, zijn er verschillende alternatieven voor tuinafval en kan het meeste afval gerust wat langer gestockeerd worden.

Onze ophalers aan het woord: "Erkenning is altijd leuk"

01
apr
2020

Naast terechte waardering voor mensen actief in de zorg, is ook de appreciatie voor de vuilnisophalers de voorbije weken opmerkelijk. En evenzeer terecht, want zij blijven in deze tijden werken en zorgen er nog altijd voor dat ons afval aan de deur wordt opgehaald. De voorbije week bracht Krant van West-Vlaanderen maar liefst drie artikels over onze ophalers. Joachim, Jordy en Wim van ophaaldienst Renewi vertellen wat meer over hun job in deze tijden.

Pagina's